Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • solidThinking Inspire
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
    • FAQs
  • solidThinking Evolve
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
  • solidThinking Click2Cast
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
  • solidThinking Click2Extrude
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
    • FAQs
  • solidThinking Click2Form
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
  • solidThinking Compose
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
  • solidThinking Activate
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
  • solidThinking Embed
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Feature Requests
  • Website
    • Comments and Suggestions
    • The Design Lounge

Categories

  • Images/Renderings
  • Models
  • Materials/Shaders
  • Videos
    • Animation

Found 4 results

  1. Doing an analysis of a small plastic part in Inspire. No issues getting the static analysis to run, but when I try buckling modes I get "Analysis Error 165", anyone come across this and know how to solve? Thanks Chris W
  2. Optimization Error

    I posted this topic on wrong place (FAQs), so let me post this again here (General Discussion). Error message appears and says "Loads or supports are inappropriate", but I cannot find any problem with my settings. I'd like to know what is wrong with my settings of loads or supports. Thank you. model0817_2.stmod
  3. Optimization Error

    Error message appears and says "Loads or supports are inappropriate", but I cannot find any problem with my settings. I'd like to know what is wrong with my settings of loads or supports. Thank you. model0817_2.stmod
  4. Error 153

    Hi when I try to run my optimization I keep getting Error 153... any ieads on how i may slove this? all the best kaz Model test.stmod